(5 tuotearviota)

E-WAY E-350 sähköpotkulauta

 • Huippunopeus 25 km/h.
 • Toimintamatka: maks. 30 km*
 • Moottori: 350 W, yli 700 W (huipputeho)
 • Akku: 36V ja 7,8Ah (280Wh)
 • Renkaat: 8,5″
 • Maks.käyttäjänpaino: 125 kg
 • Latausaika: 3-4 h
 • Paino: 13,2 kg.
 • Rajoitettu 2 vuoden takuu. Akun takuu 1 vuosi. 
 • Monipuolinen AI-LED näyttö
 • Jarru: edessä E-ABS energian talteenotolla, takana levyjarru

NYT KOROTONTA MAKSUAIKAA!

Osta nyt, maksa 3kk kuluttua!

390,00

TÄMÄ LASKURI NÄYTTÄÄ NYT KAMPANJAN AIKANA 3kk MAKSUN VÄÄRIN. MAKSAT VAIN 4,99 KULUN, MUTTA EI KORKOJA! 

Varasto loppu

Kuvaus

Sähköpotkulauta E-WAY E-350

Tehokas 350W moottori ja jopa 30km toimintamatka
E-Way E-350 mallissa on tehokas 350W hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho on yli 700W! Uuden entistä tehokkaamman moottorinohjausjärjestelmän ansiosta akusto pystyy antamaan moottorille jopa 50% enemmän tehoa moottorin ollessa yhtä tehokas kuin edeltäjässä E-Way E2 Pro:ssa. Tämän merkittävän tehonlisäyksen huomaa ennen kaikkea ylämäissä ja liikkeelle lähdettäessä. Akusto on vahva 36V ja 7,8Ah (280Wh), jonka ansiosta sillä taittaa matkaa jopa 30km:n* verran.

AI-LED Näyttö
Iso AI-LED näyttö kertoo kaiken tarvittavan ja siltä on helppo seurata nopeatta ja akun varaustilaa. Näyttö on muista malleista poiketen suunnattu viistosti, jolloin sen näkee helpommin nopealla vilkaisulla. Näytöstä on helppo säätää eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa. Vihdoin myös akun varaustilanteen ja lataamisen näkee selkeästi.

Lukkiutumattomat jarrut
E-Way:ssa on kaksi erillistä lukkiutumatonta jarrutusjärjestelmää, jotka molemmat aktivoituvat, kun käyttäjä puristaa jarrukytkimestä. Tehokas levyjarru takajarrulla toimii pääasiallisena jarruna, mutta sitä tehostaa aktiivinen moottorinjarru, joka samalla kerää talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Näin saadaan virtaa talteen myös ajon aikana. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti. Taka-akselilla olevaa levyjarrun tehokkuutta pystyy myös helposti itse säätämään, jolloin siitä saa käyttäjälleen sopivan.

E-Way App
E-Way E-350 on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS**) kanssa, jonka avulla useimpia laitteen ominaisuuksia pystyy säätelemään. Voit hallita esim. eri ajomoodeja, joilla määritetään potkulaudan mm. kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta. E-Way appin avulla laite pystytään myös digitaalisesti lukitsemaan, jolloin laitteen käynnistäminen ei onnistu ilman siihen kytkettyä puhelinta.

Kestävä runko
E-Way E-350 on valmistettu erittäin kestävästä 6061-T6 valetusta alumiinista, jota käytetään tunnetusti myös ilmailualalla keveän, mutta erittäin vahvan rakenteensa ansiosta. E-350 painaa vain vähän yli 13 kiloa, jolloin sen voi helposti ottaa mukaan vaikka junaan tai autoon ja kokoontaitettavan rungon ansiosta se vie myös vähän tilaa. Kompaktista koosta huolimatta se pystyy kuljettamaan myös rotevampia käyttäjiä heidän maksimipainonsa ollessa 125kg.

Puhkeamattomat Honeycomb-renkaat
Nyt voit unohtaa joitakin sähköpotkulautoja vaivaavat rengasongelmat, sillä E-Way E350 käytetään Honeycomb-renkaita, joissa ei ole helposti rikkoutuvaa sisäkumia. E-Wayn hankkiessasi sinun ei tarvitse rengasrikkoja miettiä. Honeycomb rengas on alkuun ilmarengasta hieman kovemman tuntuinen ajettaessa, mutta rengas hieman pehmenee ajan kuluessa, jolloin ajo on lähes yhtä mukavaa kuin perinteisillä ilmarenkailla.

Sääsuojaus IP-56
E-Way E-350 on monipuolisen IP-56 luokituksensa ansiosta täydellinen Suomen olosuhteisiin. Se kestää roiskuvaa vettä ja pitää myös pölyt ulkona moottorista tai ohjausyksiköstä. Kaikissa E-Way potkulaudoissa on latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, jolloin sinne ei mene likaa tai rapaa maantasolta, kuten muissa sähköpotkulaudoissa.

*Sähköpotkulautojen toimintamatkaan vaikuttavat monet eri asiat ja toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta maksimiarvosta. Varsinkin kylmä sää, kuljettajan paino, ajonopeus, tuulen nopeus, kuljettajan ajotapa sekä valittu ajoprofiili ja/tai tieprofiili voivat vaikuttaa oleellisesti toimintamatkan muuttumiseen ilmoitetusta maksimiarvosta. Myös lataamisen säännöllisyys ja tiheys vaikuttavat.
On hyvä tiedostaa, että esim. ulkolämpötilan ollessa +5c voi akun teho olla vain n. 80% sen täydestä tehosta, joka on mitattu lämpötilan ollessa +25c astetta. Kesän kuumimpina päivinä akun kapasiteetti saattaa myös nousta ilmoitettua korkeammaksi lämpimän ulkoilman ansiosta. Myös maksiminopeudella 25km/h ajaminen syö virtaa selkeästi nopeammin kuin ajettaessa 15km/h.

Esimerkiksi E-Way:n ilmoittamat toimintamatkan maksimiarvojen laskennassa on käytetty seuraavia arvoja: kuljettajan paino 60kg, nopeus 15km/h, tasainen tie, ei tuulen vastusta ja täydeksi ladatulla akulla. Jos tarvitset mahdollisimman pitkää toimintamatkaa on hyvä säätää sähköpotkulaudan sovelluksen avulla maksiminopeudeksi 15km/h, ladata akku täyteen sisätiloissa ennen liikkeelle lähtöä, jotta akku olisi huoneenlämpöinen ja valita mahdollisimman tasainen reitti määränpäähän.

Lisätiedot

Paino 13.2 kg
Mitat 112 × 15 × 52 cm

5 arviota tuotteelle E-WAY E-350 sähköpotkulauta

 1. blank

  Jari A. (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

  Hinta laatusuhteelta hyvä valinta!

 2. blank

  Juha N. (varmistettu kirjoittaja)

  Vahvistettu arvosteluVahvistettu arvostelu - katso alkuperäinenUlkoinen linkki

  Akun kesto hieman kuviteltua pienempi, tosin lyhyt latausaika.

 3. blank

  Tuotepäällikkö

  Tuotepäälikön arvio: Tämä E-WAY E-350 sähköpotkulauta on oikeasti tehokas ja mukava kulkupeli. Tämä jäpöstää soralla uraa ja kokemuksella täyttää helposti luvatut odotukset. Loistava tuote!

 4. blank

  Eedit

  Hyvä vaihtoehto pyörälle.

 5. blank

  Anni M.

  5/5 kapistus työ- ja koulumatkoille tai kruisailuun. Fiilis on vähän sama kuin moottoripyöräilyssä: seisoo vain kyydissä ja samalla laite kuljettaa paikasta toiseen ja itse voi vaan nauttia pienestä tuulenvireestä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Valitse näytettävät kentät. Muut piilotetaan.
 • Image
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Klikkaa ulkopuolella piilottaaksesi vertailun.
Vertailu

TOUKOKUUN TARJOUS!

Osta nyt, maksa 3kk kuluttua
ILMAN KORKOJA!

 

Valitset vain maksutavaksi lasku, niin saat 3kk maksuaikaa.

Korko 0%, kulut yhteensä 4,99€