(2 tuotearviota)

E-WAY E-600 sähköpotkulauta

 • Huippunopeus 25 km/h.
 • Toimintamatka: maks. 45 km*
 • Moottori takapyörällä: 600 W, 1200 W (huipputeho)
 • Akku: 48V, 9,6Ah (460Wh) Li-ion
 • Renkaat: isot 10″
 • Maks.käyttäjänpaino: 125 kg
 • Latausaika: 4-5 h
 • Paino: 16,5 kg.
 • Rajoitettu takuu 2 vuotta. Akun takuu 1 vuosi. 
 • Taka-akselilla erillinen jousitus
 • Monipuolinen AI-LED näyttö

Alkuperäinen hinta oli: 699,00€.Nykyinen hinta on: 649,00€.

Varasto loppu

Jaa kaverille

Kuvaus

Sähköpotkulauta E-WAY 600

Moottorissa 1200W huipputeho
E-Way E-600 mallissa on järeä 600W hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho on 1200W! Uuden entistä tehokkaamman moottorinohjausjärjestelmän ansiosta akusto pystyy antamaan moottorille tehoa enemmän kuin monissa markkinoilla olevissa sähköpotkulaudoissa. Tämän merkittävän tehonlisäyksen huomaa ennen kaikkea ylämäissä ja liikkeelle lähdettäessä. Moottori on myös sijoitettuna takapyörälle, jotta kaikki teho saadaan kunnolla käyttöön ja renkaat eivät pyöri tyhjää, kuten etupyörämoottorilla varustetuissa tehokkaimmissa malleissa yleensä käy.

AI-LED Näyttö
Iso AI-LED näyttö kertoo kaiken tarvittavan ja siltä on helppo seurata nopeatta ja akun varaustilaa. Näyttö on muista malleista poiketen suunnattu viistosti, jolloin sen näkee helpommin nopealla vilkaisulla. Näytöstä on helppo säätää eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa. Vihdoin myös akun varaustilanteen ja lataamisen näkee selkeästi.

Jopa 45km* toimintamatka ja 25% nousukulma
E-600 pystyy myös vaivatta kipuamaan jyrkempiä mäkiä jopa 25%:n nousukulmalla. Akustona on tehokas 48V ja 9,6Ah (460Wh), jonka ansiosta sillä taittaa matkaa jopa 45km:n* verran. Korkeamman jännitteen ansiosta akun hyötysuhde on parempi kuin useimmissa markkinoilla olevissa sähköpotkulaudoissa.

Tehokkaat jarrut
E-Way:ssa on kaksi erillistä lukkiutumatonta jarrutusjärjestelmää. Edessä on rumpujarru, jolle on oma jarrukahvansa. Takana on aktiivinen moottorin jarru, joka kerää samalla talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti.

E-Way App
E-Way E-600 on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS**) kanssa, jonka avulla useimpia laitteen ominaisuuksia pystyy säätelemään. Voit hallita esim. eri ajomoodeja, joilla määritetään potkulaudan mm. kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta. E-Way appin avulla laite pystytään myös digitaalisesti lukitsemaan, jolloin laitteen käynnistäminen ei onnistu ilman siihen kytkettyä puhelinta.

Kestävä runko
E-Way E-600 on valmistettu erittäin kestävästä 6061-T6 valetusta alumiinista, jota käytetään tunnetusti myös ilmailualalla kevyen, mutta erittäin vahvan rakenteensa ansiosta. E-600 painaa vähän yli 16 kiloa, jolloin sen voi ottaa mukaan, vaikka junaan tai autoon ja kokoontaitettavan rungon ansiosta se vie myös kohtalaisen vähän tilaa. Suhteellisen kompaktista koosta huolimatta se pystyy kuljettamaan eri kokoisia käyttäjiä heidän maksimipainonsa ollessa 125kg.

Puhkeamattomat Honeycomb-renkaat
E-Way E-600 sähköpotkulaudassa on isot 10” renkaat, jotta sillä pääsee helposti kulkemaan mm. Helsingin mukulakivillä. Lisäksi siinä on taka-akselilla erillinen jousitus pehmentämässä teiden epätasaisuuksia. Tällä potkulaudalla on mukavaa ajaa vaikka työmatkat! Nyt voit unohtaa joitakin sähköpotkulautoja vaivaavat rengasongelmat, sillä E-Way E600 käytetään Honeycomb-renkaita, joissa ei ole helposti rikkoutuvaa sisäkumia! E-Wayn hankkiessasi sinun ei tarvitse rengasrikkoja miettiä. Honeycomb rengas on alkuun ilmarengasta hieman kovemman tuntuinen ajettaessa, mutta rengas hieman pehmenee ajan kuluessa, jolloin ajo on lähes yhtä mukavaa kuin perinteisillä ilmarenkailla.

Sääsuojaus IP-56
E-Way E-600 on monipuolisen IP-56 luokituksensa ansiosta täydellinen Suomen olosuhteisiin. Se kestää roiskuvaa vettä ja pitää myös pölyt ulkona moottorista tai ohjausyksiköstä. Kaikissa E-Way potkulaudoissa on latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, jolloin sinne ei eksy likaa tai rapaa maantasolta, kuten muissa sähköpotkulaudoissa.

Takuu 2 vuotta, akku 1 vuosi

*Sähköpotkulautojen toimintamatkaan vaikuttavat monet eri asiat ja toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta maksimiarvosta. Varsinkin kylmä sää, kuljettajan paino, ajonopeus, tuulen nopeus, kuljettajan ajotapa sekä valittu ajoprofiili ja/tai tieprofiili voivat vaikuttaa oleellisesti toimintamatkan muuttumiseen ilmoitetusta maksimiarvosta. Myös lataamisen säännöllisyys ja tiheys vaikuttavat.
On hyvä tiedostaa, että esim. ulkolämpötilan ollessa +5c voi akun teho olla vain n. 80% sen täydestä tehosta, joka on mitattu lämpötilan ollessa +25c astetta. Kesän kuumimpina päivinä akun kapasiteetti saattaa myös nousta ilmoitettua korkeammaksi lämpimän ulkoilman ansiosta. Myös maksiminopeudella 25km/h ajaminen syö virtaa selkeästi nopeammin kuin ajettaessa 15km/h.

Esimerkiksi E-Way:n ilmoittamat toimintamatkan maksimiarvojen laskennassa on käytetty seuraavia arvoja: kuljettajan paino 60kg, nopeus 15km/h, tasainen tie, ei tuulen vastusta ja täydeksi ladatulla akulla. Jos tarvitset mahdollisimman pitkää toimintamatkaa on hyvä säätää sähköpotkulaudan sovelluksen avulla maksiminopeudeksi 15km/h, ladata akku täyteen sisätiloissa ennen liikkeelle lähtöä, jotta akku olisi huoneenlämpöinen ja valita mahdollisimman tasainen reitti määränpäähän.

Lisätiedot

Paino 16,5 kg (kilogramma)
Mitat 126 × 62 × 120 cm (senttimetri)

2 arviota tuotteelle E-WAY E-600 sähköpotkulauta

 1. blank

  tuukas lurunen

  toimii, mutta pitää huoltaa. älkää ottako rajotinta pois ja yritä keulia, sillä tanko menee paskaksi. kokemusta on.

 2. blank

  Tuotepäällikkö

  Tuotepäällikön arvio: E-wayn E-600 kilpailee potkulautojen raskaassa sarjassa huippu-ominaisuuksiensa ansiosta ja näyttää kyntensä hintaa, laatua ja ominaisuuksia muihin kilpailijoihin vertailtaessa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Valitse näytettävät kentät. Muut piilotetaan.
 • Image
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Takuu
Klikkaa ulkopuolella piilottaaksesi vertailun.
Vertailu
Mitä asiakkaamme sanovat
312 arvostelua