E-WAY E-600Max sähköpotkulauta

 • Nopeus: jopa 25 km/h.
 • Toimintamatka: maks. 70 km*
 • Moottori takapyörällä: 600 W, 1200 W (huipputeho)
 • Akku: 48V ja 13,5Ah (650Wh)
 • Renkaat: isot 10″
 • Maks.käyttäjänpaino: 125 kg
 • Latausaika: 6-7 h
 • Paino: 16,5 kg.
 • Rajoitettu takuu 2 vuotta. Akun takuu 1 vuosi. 
 • Monipuolinen AI-LED näyttö laajalla informaatiolla
 • Edessä on rumpujarru, takana on aktiivinen moottorin jarru

799,00

blankErämaksu alk. 30,00/kk

Saatavilla Suomen varastosta. Toimitusaika noin 4 päivää.

Kuvaus

Sähköpotkulauta E-WAY 600Max

Moottorissa 1200W huipputeho

E-Way E-600Max mallissa on erittäin tehokas 600W hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho on 1200W! Uuden entistä tehokkaamman moottorinohjausjärjestelmän ansiosta akusto pystyy antamaan moottorille tehoa enemmän kuin monissa markkinoilla olevissa sähköpotkulaudoissa. Tämän merkittävän tehonlisäyksen huomaa ennen kaikkea ylämäissä ja liikkeelle lähdettäessä. Moottori on myös sijoitettuna takapyörälle, jotta kaikki teho saadaan kunnolla käyttöön ja renkaat eivät pyöri tyhjää, kuten etupyörämoottorilla varustetuissa tehokkaimmissa malleissa yleensä käy.

MAX-LED Näyttö

Monipuolinen MAX-LED näyttö kertoo kaiken tarvittavan ja siltä on helppo seurata nopeutta ja akun varaustilaa. Näytöstä on helppo säätää eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa. Akun varaustilasta kertoo viisi portainen palkisto, joista jokainen palkki vastaa n. 20% akun varauksesta. E-Way E-600MAX sähköpotkulaudassa on isot 10” renkaat, jotta sillä pääsee helposti kulkemaan mm. Helsingin mukulakivillä.

Jopa 68km toimintamatka ja 20% nousukulma

E-600MAX pystyy myös vaivatta kipuamaan jyrkempiä mäkiä jopa 20%:n nousukulmalla. Akustona on todella tehokas 48V ja 13,5Ah (650Wh), jonka ansiosta sillä taittaa matkaa optimiolosuhteissa jopa 68km:n* verran. Korkeamman jännitteen ansiosta akun hyötysuhde on parempi kuin useimmissa markkinoilla olevissa sähköpotkulaudoissa.

Lukkiutumattomat jarrut

E-Way:ssa on kaksi erillistä lukkiutumatonta jarrutusjärjestelmää. Edessä on rumpujarru, jolle on oma jarrukahvansa. Takana on aktiivinen moottorin jarru, joka kerää samalla talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti. Molempien etu- ja takajarrujen tehokkuutta pystyy myös helposti itse säätämään, jolloin niistä saa käyttäjälleen sopivat.

E-Way App

E-Way E-600MAX on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS**) kanssa, jonka avulla useimpia laitteen ominaisuuksia pystyy säätelemään. Voit hallita esim. eri ajomoodeja, joillamääritetään potkulaudan mm. kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta. E-Way appin avulla laite pystytään myös digitaalisesti lukitsemaan, jolloin laitteen käynnistäminen ei onnistu ilman siihen kytkettyä puhelinta.

Kestävä runko

E-Way E-600MAX on valmistettu erittäin kestävästä 6061-T6 valetusta alumiinista, jota käytetään tunnetusti myös ilmailualalla kevyen, mutta erittäin vahvan rakenteensa ansiosta. E-600 painaa 18 kiloa, jolloin sen voi ottaa mukaan, vaikka junaan tai autoon ja kokoontaitettavan rungon ansiosta se vie myös vähän tilaa. E-600MAX pystyy kuljettamaan eri kokoisia käyttäjiä heidän maksimipainonsa ollessa 125kg.

Puhkeamattomat Honeycomb-renkaat

Nyt voit unohtaa joitakin sähköpotkulautoja vaivaavat rengasongelmat, sillä E-Way E600 käytetään Honeycomb-renkaita, joissa ei ole helposti rikkoutuvaa sisäkumia! E-Wayn hankkiessasi sinun eitarvitse rengasrikkoja miettiä. Honeycomb rengas on alkuun ilmarengasta hieman kovemman tuntuinen ajettaessa, mutta rengas hieman pehmenee ajan kuluessa, jolloin ajo on lähes yhtä mukavaa kuin perinteisillä ilmarenkailla.

Sääsuojaus IP-56

E-Way E-600MAX on monipuolisen IP-56 luokituksensa ansiosta täydellinen Suomen olosuhteisiin. Se kestää roiskuvaa vettä ja pitää myös pölyt ulkona moottorista tai ohjausyksiköstä. Kaikissa E-Way potkulaudoissa on latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, jolloin sinne ei eksy likaa tai rapaa maantasolta, kuten muissa sähköpotkulaudoissa.

Takuu 2 vuotta

*Sähköpotkulautojen toimintamatkaan vaikuttavat monet eri asiat ja toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta maksimiarvosta. Varsinkin kylmä sää, kuljettajan paino, ajonopeus, tuulen nopeus, kuljettajan ajotapa sekä valittu ajoprofiili ja/tai tieprofiili voivat vaikuttaa oleellisesti toimintamatkan muuttumiseen ilmoitetusta maksimiarvosta. Myös lataamisen säännöllisyys ja tiheys vaikuttavat.
On hyvä tiedostaa, että esim. ulkolämpötilan ollessa +5c voi akun teho olla vain n. 80% sen täydestä tehosta, joka on mitattu lämpötilan ollessa +25c astetta. Kesän kuumimpina päivinä akun kapasiteetti saattaa myös nousta ilmoitettua korkeammaksi lämpimän ulkoilman ansiosta. Myös maksiminopeudella 25km/h ajaminen syö virtaa selkeästi nopeammin kuin ajettaessa 15km/h.

Esimerkiksi E-Way:n ilmoittamat toimintamatkan maksimiarvojen laskennassa on käytetty seuraavia arvoja: kuljettajan paino 60kg, nopeus 15km/h, tasainen tie, ei tuulen vastusta ja täydeksi ladatulla akulla. Jos tarvitset mahdollisimman pitkää toimintamatkaa on hyvä säätää sähköpotkulaudan sovelluksen avulla maksiminopeudeksi 15km/h, ladata akku täyteen sisätiloissa ennen liikkeelle lähtöä, jotta akku olisi huoneenlämpöinen ja valita mahdollisimman tasainen reitti määränpäähän.

 

Lisätiedot

Paino 16.5 kg
Mitat 126 × 62 × 120 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “E-WAY E-600Max sähköpotkulauta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Asiakkaiden kysymyksiä

Ei vielä kysymyksiä, kysy ensimmäisenä jotain tästä tuotteesta.

blankErämaksu alk. 30,00/kk

Trust Badge