Akulla.fi

Verkkosivustomme osoite on: https://akulla.fi. Sen omistaa yhtiö nimeltä Zaptech Oy, Y-tunnus 2613311-9.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit ja arvostelut

Asiakkaille lähetetään sähköpostilla asiakastyytyväisyyskysely palautteen saamiseksi tuotteista ja toiminnastamme. Kyselyä varten nimesi ja sähköpostiosoitteesi luovutetaan CUSTOMER REVIEWS LTD, joka lähettää kyselyn puolestamme. Tietojasi käytetään vain tämän kyselyn lähettämiseen ja palautteen keräämiseen. Voit pyytää milloin vain Customer Reviewsia toimittamaan sinusta kerättyjä tietoja tai pyytää poistamaan tietosi lähettämällä sähköpostia: support@cusrev.com.

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Yhteydenottolomakkeet

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Kenelle jaamme tietosi

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

 

Rekisterinpitäjä:
Akulla.fi (Zaptech Oy)
Takomokuja 1 ovi 5
90440 KEMPELE

ZaptechOy on sitoutunut suojaamaan palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Rekisteriselosteet ovat Zaptech Oy sähköisen uutiskirjeen tilaajarekisteri, Zaptech Oy:n asiakasrekisteri sekä Zaptech Oy tilaustietokanta. Rekisteriselosteissa esiteltyjä henkilötietoja voidaan käsitellä Zaptech Oy:ssä henkilötietolain mukaisesti.

Tutustu tietosuojailmoitukseen

Tietosuojailmoituksestamme voit lukea mm. seuraavat asiat:

• Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi
• Minkälaisissa tapauksissa jaamme henkilötietosi muiden yhteistyökumppanien kanssa.
• Henkilötietojesi ylläpitämisen kesto
• Minkälaisia oikeuksia sinulla on omiin henkilötietoihisi

Henkilötietojen kerääminen ja käyttötarkoitus

Kun ostat meiltä edustajamme tai jälleenmyyjämme kautta tai verkossa

Tilauksen yhteydessä keräämme sinulta tietoja, joiden avulla voimme varmistaa tilaamasi palvelun laadukkaan toteuttamisen ja tuotteiden oikean toimituksen. 

Kerätyt tiedot näet alta (kaikkia tietoja ei kaikissa tapauksissa kerätä):

Keräämme ja käsittelemme tarvittavia perustietoja, kuten:

Keräämme ja käsittelemme myös tarvittavia yhteystietoja, kuten:

Kerämme ja käsittelemme myös tilaukseen liittyviä tietoja, kuten:

Suostumukseesi perustuva käyttö

Kun tilaat meiltä uutiskirjeemme, keräämme sinulta sähköpostiosoitteesi sekä nimesi. Nämä tiedot tarvitsemme haluamasi uutiskirjeen lähettämiseksi.

Asiakaspalvelutapaukset

Kun olet meihin yhteydessä sähköpostitse, puhelimitse tai muulla tavalla, tarvitsemme nämä yhteystietosi ja antamasi tiedot (kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero, nimi, tilausnumero), jotta voimme palvella sinua tapauksen loppuun asti.

Sisäiset markkinointitutkimustarkoitukset

Voimme käyttää kaikkia tilaustietoja palveluidemme parantamiseen ja tilastointiin. Tällaisissa tapauksissa tietoja käsitellään anonyymisti tietojoukkona, eikä asiakkaita tunnisteta yksitellen.

Tietojen säilyttäminen

Tietojasi säilytämme vain niin kauan kuin on välttämätöntä. Henkilötietojasi käytetään ainoastaan tietosuojailmoituksemme mukaisesti vaatimusten mukaisesti, jonka jälkeen tietosi poistetaan. Huomaathan kuitenkin, että samoja tietoja voi olla säilytettynä yhtä aikaa eri paikoissa, koska niillä voi olla eri käyttötarkoituksia. Esimerkiksi tilastointiin käytettävät henkilötiedot voidaan kuitenkin anonymisoida sitten, kun tietoja ei tarvitse säilyttää enää muihin (kuten asiakaspalvelu-) tarkoituksiin. Säilytämme uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä antamasi tiedot niin kauan, kunnes haluat poistua tilauslistalta. Voit perua uutiskirjeen tilaamisen milloin tahansa erikseen pyytämällä, tai jokaisen uutiskirjeen yhteydessä toimitetun linkin avulla.

Henkilötietojen jakaminen

Voidaksemme palvella sinua mahdollisimman hyvin, meidän on jaettava tilauksen yhteydessä antamiasi henkilötietoja yhteistyökumppanien kanssa. Näitä ovat kuljetusliikkeet, maksuliikenteen hoitajat ja rahoitusyhtiöt. Jaamme näille yhteistyökumppaneille vain tarvittavat tiedot. Yhteistyökumppanimme tarvitsevat ja käyttävät tietoja tarjotakseen ostamiasi tuotteita ja palveluja sinulle ja meille. Heillä on pääsy vain ja ainoastaan tarvittaviin henkilötietoihin. Kumppanit, keiden kanssa jaamme yhteistietojasi, tekevät meidän kanssa EU:n tietosuoja-asetuksen edellyttämän sopimuksen, jonka puitteissa heidän on toimittava.

Tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Henkilötietojen suojaaminen

Henkilötietosi ovat tärkeitä sinulle ja meille, ja oikeudet henkilötietoihisi kuuluvat sinulle. Siksi pidämme kokonaisvaltaisesti tietosuojaamme yllä, ja henkilökuntamme tietämystä tietoturva-asioista pidetään vaadittavalla tasolla. Suojaamme henkilötietosi.

Oikeutesi

Oikeutesi on tietää kaikki tarvittava henkilötiedoistasi, joita kerätään ja käsitellään. Nämä on luettavissa tässä tietosuojailmoituksessa.

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi erillisellä pyynnöllä milloin tahansa.

Sinulla on oikeus pyytää meiltä kopio meillä olevista henkilötiedoistasi. Voit myös pyytää henkilötietojesi oikaisua, mikäli joku tieto osoittautuu virheelliseksi.

Päivitämme ja poistamme henkilötietosi, mikäli meillä ei ole mitään lainmukaisia perusteita säilyttää niitä.

Kaikki pyynnöt henkilötietoihisi liittyen voit tehdä veloituksetta, ja niihin vastataan yhden kuukauden kuluttua pyynnöstä.

close

Tilaa ilmainen uutiskirje ja osallistut samalla
arvontoihimme!

Nyt arvotaan:
Robotti-imuri iRobot Roomba 694

Tilaamalla hyväksyt, että saamme lähettää sinulle sähköpostia ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan Akulla.fi nettisivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä uutiskirjeessä.
Arvonnan säännöt.

Emme jaa tietojasi! Lue yksityisyyden suojaamisesta sivuillamme.