Maksa laskulla tai erämaksulla

Tarjoamme sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla tai erämaksulla. Erämaksu on kertaluotto, jolla voit maksaa ostoksesi valitsemallasi maksuajalla ja kiinteillä kuukausierillä.

Svean maksutavoilla voit vastaanottaa tilauksesi ennen maksamista ja maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai jakaa maksun useampaan erään.

Erämaksu Osamaksu


Erämaksulla ostaminen

Tarjoamme yhtenä maksuvaihtoehtona erämaksua – sinulle erämaksu tuo vapauden maksaa ostoksesi useammassa erässä kiinteällä kuukausierällä. Joskus ostokset voivat olla isompia ja kalliita, silloin maksun jakaminen useampaan erään on kätevä tapa tasapainottaa kustannus.

Voit itse valita kuinka moneen kuukausierään haluat maksun jakaa – valittavissa olevat erämaksuajat näytetään verkkokaupan kassalla.
Tällä laskurilla voit tarkastella erilaisia erämaksuvaihtoehtoja tai HAE ENNAKKOLUOTTOPÄÄTÖS: Svea Erämaksulaskuri ja ennakkoluottopäätös

Ostotapahtuman jälkeen saat sopimuksen sähköpostiisi allekirjoitettavaksi ja sen jälkeen kestää yleensä noin kuukausi ennen kuin saat ensimmäisen erämaksulaskun.

Alla esimerkkilaskelma erämaksusta, kun ostoksen hinta on 500 euroa:


Laskulla ostaminen

Verkkokaupasta ostaminen laskulla on vaivatonta. Kun valitset verkkokaupan kassalla laskun maksutavaksi, saat tilauksesta laskun, jonka voit maksaa saatuasi tilauksen. Näin voit esimerkiksi ostaa tarvitsemasi hyödykkeen palkkapäivää odottamatta.

Lasku on turvallinen, kätevä ja joustava maksutapa – halutessasi voit myös muuntaa laskun ostoluotoksi ja maksaa summan sinulle sopivissa kuukausierissä.

Näin lasku toimii:


 

close

Tilaa ilmainen uutiskirje ja osallistut samalla
arvontoihimme!

Tilaamalla hyväksyt, että saamme lähettää sinulle sähköpostia ja hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan Akulla.fi nettisivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä uutiskirjeessä.
Arvonnan säännöt.

Emme jaa tietojasi! Lue yksityisyyden suojaamisesta sivuillamme.