Einhell Power X-Change

Einhell Power X-Change on ainutlaatuinen akkujärjestelmä, jossa sama älykäs 18 V akku käy kaikkiin akkukoneisiin: työkaluihin ja puutarhakoneisiin nyt ja tulevaisuudessa! Voit luottaa siihen, että akkujärjestelmän akut ovat viimeisintä litiumioniteknologiaa ja erittäin korkealaatuisia ja turvallisia joiden avulla akkutyökalut toimivat varmuudella.

Asiakkaat ympäri maailman ovat antaneet näille laitteille arvosanan yli neljä tähteä! KATSO EINHELL POWER X-CHANGE KOKEMUKSIA

Einhell Power X-Change akkutuoteperheeseen kuuluu tällä hetkellä jo yli 200 konetta: työkaluja, puutarhakoneita, imureita jne. ja näihin yhteensopivat akut ja laturit – ja perhe kasvaa koko ajan!

Einhell PXC akkutyökalut - samalla akulla 200 laitetta

Johdotonta vapautta, säästöä ja kestävää kehitystä

Heitä hyvästit johtosotkujen aiheuttamille vaaratilanteille, monille tilaa vieville akuille ja latureille ja yhteensopivien laitteiden etsiskelylle. Valitse suorituskykyinen Einhell Power X-Change akkutuoteperhe!  Voit valita, ostatko laitteen pakettina yhdellä tai kahdella akulla vai Solona eli runkokoneena ilman akkua ja laturia. Ja kun olet kerran hankkinut akun ja -laturin, voit ostaa seuraavat laitteet ilman akkua ja säästää rahaa  ja ympäristöä.

Maksimaalista turvallisuutta

Einhell Power X-Change akkujärjestelmässä on korkealaatuiset akkukennot ja niissä suojattu kennorakenne. Älykäs, prosessiohjattu akkujen hallintajärjestelmä ja turvallinen ja edistynyt lataustekniikka takaavat jatkuvan korkean suorituskyvyn ja pitkän akun keston. Sen lisäksi Einhell PXC-akut ovat kompakteja ja kevyitä käsitellä.

Hiiliharjattomat moottorit

Monet Power X-Change koneista on varustettu hiiliharjattomilla moottoreilla. Hiiliharjattomat moottorit mahdollistavat koneille pitkät käyntiajat, pitkän käyttöiän ja ovat lisäksi huoltovapaita. Hiiliharjattomuudesta on mm. seuraavanlaista hyötyä

+ ENEMMÄN TEHOA
Erittäin vähäiset kitkahäviöt -> korkeampi vääntömomentti -> parempi toimintateho

+ PIDEMMÄT KÄYNTIAJAT
Hiiliharjat eivät ole hukkaamassa energiaa, joten saavutetaan olennaisesti pidemmät käyttöajat ja näin akkuja tarvitsee ladata harvemmin. Tämä säästää sähköä, mikä säästää ympäristöä.

+ PIDEMPI KÄYTTÖIKÄ
Vähemmän kitkaa ja  alempi käyttölämpötila tarkoittaa vähemmän kulutusta. Siksi hiiliharjattomalla moottorilla varustettu kone kestää kauemmin.

+ KOMPAKTI RAKENNE
Pienempikokoiset moottorit tarkoittavat pienempää koteloa. Näin saavutetut kapeammat koneet istuvat paremmin käteen ja ovat helpompia ja ergonomisempia käsitellä.

+ HUOLTOVAPAUS
Ei enää hiiliharjojen vaihtoa. Perinteisten moottoreiden hiiliharjat pitää vaihtaa aika-ajoin. Hiiliharjattomissa näin ei tarvitse tehdä, joten tämä säästää aikaa, rahaa ja luonnonvaroja.

Einhell Power X-Change kaikki
Akkukoneiden akut ja laturit
Akkuporakoneet
Akkuhiomakoneet
Akkuhöylät
Akkukaiuttimet
Akkukiillotuskoneet
Akkukompressorit
Akkukulmahiomakoneet
Akkukuumailmapuhaltimet
Akkukuumaliimapistoolit
Akkumonitoimikoneet
Akkusirkkelit
Akkusahat
Akkusekoittimet
Akkutyövalot
Akkuvääntimet
Myyntiin tulossa myös akulla toimivat puutarhakoneet: pensasleikkuri, lehtipuhallin, trimmeri, ruohonleikkuri jne jne