Kontio Motors Kruiser Trike Red 0.7, 0.9 tai 1.2kWh akulla

Kontio Trike Black – Seikkailun nälkäisille löytöretkeilijöille

Tuotenro
Paino 80 – 82 kg
Moottorin teho 1000W
Ajomatka yhdellä latauksella 34 km  / 42 km  / 57 km  *
Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maastosta, matkustajien ja kuorman painosta
Maksiminopeus 25km/h
Max kantavuus 130kg
Ominaiskulutus 21Wh/km
Akku Lithium ion, koko valintasi mukaan
Akun maksimi latausaika 6h (0,7kWh:n akku)
Tehokkaammilla lisävarusteisilla latureilla lataus nopeutuu
Kokonaismitat P1860 x L800 x K1100mm
Rengaskoko 225/55-8
Kustannus 0,21€/100km
Laskettu 0,1 € kW sähkön hinnalla
Varustelu Etu- ja takavalo, jarruvalo sekä takavilkut, peruutusvaihde, takajousitus, akun varausmittari, kaukokäynnistys ja varashälytin.
Ajoneuvon takuu 12kk
Akun takuu 6kk

1489,001689,00


Jaa kaverille

Kuvaus

Kontio Trike – Seikkailun nälkäisille löytöretkeilijöille

Kontio Kruiser Trike on 3-pyöräinen vakaa kulkija, mikä sopii kaiken ikäisille liikkujille! 3-pyöräisyyden johdosta laitteen käsittely on vakaampaa ja kattavalla lisävaruste tarjonnalla laite soveltuu koko perheen käyttöön.

Kolmipyöräinen Kontio Trike on seikkailua ja jännitystä janoaville todellinen löytö. Huipputyylikäs äänetön ja päästötön Kontio Trike vie sinut tutkimattomille seuduille, poluille ja metsäteille, joihin tavallisella kaksipyöräisellä on hankalampi päästä. Trike ei vaadi ajokorttia, vakuutusta eikä rekisteröintiä ja sillä voivat ajaa kaikenikäiset ilman ikärajaa. Voit ajaa tehokkaan 1000W moottorin voimalla siellä missä polkupyörätkin.

*Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maaston mäkisyydestä ja pinnasta, valojen tai muiden sähkölaitteiden käytöstä ajon aikana, rengaspaineista, matkustajien ja kuorman painosta sekä ajetaanko kylmillä akuilla. Näistä syistä riippuu todellinen toimintamatka voikin poiketa erittäin paljon testaamastamme toimintamatkasta alaspäin, mutta myös jossain määrin ylöspäin. Ajomatka yhdellä latauksella laskee akun latauskertojen kasvun myötä.

Ajomatka on mitattu 90 kg kuljettajalle vaihtelevissa alkusyksyn olosuhteissa Kouvolan päällystetyillä kaduilla ja pyöräteillä todellisissa käyttöolosuhteissa. Reitti on sisältänyt paljon pysähdyksiä ja mäkiä. Tulos on laskettu useiden eri testiajojen perusteella, joista on valittu pienin saavutettu range ja pyöristetty alaspäin tasakilometreihin.

Tarkoitettu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille. Kevyttä sähköajoneuvoa ja moottorilla vaustettua polkupyörää ajaessa on noudatettava polkupyöräilijää koskevia liikennesääntöjä ja liikenteenohjauslaitteita. (Traficom) Enintään 25 km/h kulkevia ja max. 1 kW tehoisia kevyitä sähköajoneuvoja käytetään polkupyöräilijän liikennesäännöillä eli oikea paikka näillä laitteilla liikkumiseen on pääsääntöisesti pyörätie.

Lisätiedot

Akun koko

0,7 kWh, 0,9 kWh, 1,2 kWh

SKU - Tuote-osasto Tagit , ,
Valitse näytettävät kentät. Muut piilotetaan.
 • Image
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Takuu
Klikkaa ulkopuolella piilottaaksesi vertailun.
Vertailu
Mitä asiakkaamme sanovat
311 arvostelua